Error Message related to "video decryption" | Hello and General Learning Questions | Forums: Ask the Geeks!

 

Please ask your questions here (not in email) – we promise to respond here, no such promise with email. This is a benefit of membership. Here’s info  on how to post to the Forum.

You must be logged in as a Premium Member to Ask the Geeks a question. All are welcome to freely browse the Forums.

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_TopicIcon
Error Message related to "video decryption"
April 12, 2017
6:56 pm
Avatar
James Lettenmaier
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
March 12, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

 I have been experiencing a problem viewing videos. If I attempt to view tutorial videos by going through the “Tutorial Videos” – “Videos” link, every video I try to view provides the same error message “The video is encrypted and we do not have the keys to decrypt it”. However, if I go to “Member login” and select videos through the “Video Categories – Learn Hear”, I am able to view any video I select with no issue.
Can you please help me address this issue of not being able to view videos when going through the “Tutorial Videos” link?
 

April 12, 2017
8:02 pm
Avatar
MrsGeek
Admin
Forum Posts: 2260
Member Since:
July 2, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

That is really odd.

I have no clue – both menus lead to the exact same videos on the exact same pages. So, how about if I just give you a direct link to a video? Like 469. Link list of albums  Does that play OK? 

When things are completely unexplainable like that, I say try Rebooting. 

Let me know.

April 13, 2017
11:18 am
Avatar
MrGeek
Admin
Forum Posts: 392
Member Since:
November 3, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

I think it may possibly be a browser issue because I have a similar problem with a completely unrelated website.

When I click a link using Chrome Browser (my preferred web browser), the link does not work. If I use Microsoft Edge Browser, it works fine.

I contacted their support and did not get a resolution.

BTW, the links on our website work fine for me. Weird, but worth a try.

Helping Travelers to Plan, Preserve, and Share their Travels

April 19, 2017
6:54 pm
Avatar
James Lettenmaier
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
March 12, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello.  Thank you for the response.  The link to the video provided did not work.  I have tried accessing the videos from a different web browser.  By using Google Chrome instead of Internet Explorer I am able to access the videos with no issue.  Thanks for the help.  

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 84

Currently Online:
10 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

THOMAS J PARKS: 126

Roxie Marston: 93

Barbara Dalderis: 93

Bob Brown: 93

David Cross: 89

Bill Osborne: 65

Member Stats:

Guest Posters: 309

Members: 1946

Moderators: 3

Admins: 3

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 19

Topics: 1684

Posts: 5576

Newest Members:

Richard Hoehlein, Harris Barowsky, Bonnie K Robertson, George Punches, Merton Smith, Richard Barthelmes

Moderators: Christine Guld: 0, Jim Guld: 0, rvnavigator: 9

Administrators: MrGeek: 392, MrsGeek: 2260, Craig Biles: 0

Powered by WishList Member - Membership Software