Link to Google Photo Albums no longer works in my blog | Page 2 | Blogs | Forums: Ask the Geeks!

Please ask your questions here (not in email) – we promise to respond here, no such promise with email. This is a benefit of membership. Here’s info  on how to post to this Q&A Forum.

You must be logged in as a Premium Member to Ask the Geeks a question. All are welcome to freely browse the Forums.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_TopicIcon
Link to Google Photo Albums no longer works in my blog
January 29, 2019
5:09 pm
Avatar
MrsGeek
Admin
Forum Posts: 2740
Member Since:
July 2, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

hmmm – when I change the Page Text font, it definitely changes the font in my posts. I wonder if one of the other font options you’ve changed is somehow overriding it?

February 6, 2019
2:51 pm
Avatar
Susan Neale
Member
Members
Forum Posts: 11
Member Since:
September 6, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

I’ll play around with the other font settings to see if that is what is happening. I’ll work on that this weekend and let you know. 

Great photos from Down Under! Wish all of your days diving had been better, but at least your last day was a good one.

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 84
Currently Online:
27
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
THOMAS J PARKS: 148
Roxie Marston: 118
Barbara Dalderis: 103
Bob Brown: 96
David Cross: 89
guppy1: 75
Member Stats:
Guest Posters: 402
Members: 1120
Moderators: 2
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 19
Topics: 2003
Posts: 6659
Newest Members:
Security Audit, Michelle Cahill, James Berger, Jake Dacey, LuAnn Freund, kathy martin
Moderators: Jim Guld: 0, rvnavigator: 9
Administrators: MrGeek: 422, MrsGeek: 2740, Craig Biles: 0, David Carr: 1