Aug 232010
 

We provide the “Ask the Geeks” forum in order to deal with your questions about the topics we teach. In the forum questions and answers are kept together in a continuing thread. Anyone can browse the forums, only members can ask new questions.

To ask a question:

  1. You must be logged in to the GeeksOnTour site (not a member? Join here)
  2. Click the menu option for the Forum
  3. Pick a Category: e.g. Photos, Smartphones, Blogs, etc. Click the category heading.
  4. Click Add Topic (it’s at the right side near the top.) Note: you won’t see this link until you click on a category.
  5. Scroll down until you see empty boxes. Enter a Topic Name. Press Tab, or click the big empty box below Topic Name to enter your question.
  6. You can upload an image to your question by clicking the “Upload Attachments” link below the main message box.
  7. When your message is complete, scroll down until you see the button for “Submit Topic”

Here is a video showing how the forum works. It was recorded a while back so, things look a little different, but the forum still works the same.

 

MrsGeek

Traveling the country in an RV with her husband, Jim. We present seminars at RV rallies and computer clubs all over the country.

  5 Responses to “How to Post to the Geeks on Tour Forum”

Comments (4)
  1. I hope this is the proper way to get an answer to my problem. I want to transfer a Gmail E’mail to my Picaso files? having trouble understanding it all cuz I can’t lip read a voice ( as nice as it is!) capy

  2. this is all very new to me. Can you please get me started.

  3. I have watched the video 3 times on how to post. It shows a box above the’ new posts’ and ‘topics you have posted in’ that you are supposed to click to be able to post. My screen does not have the box to click for New Posts.
    It does show my username and says I am logged in so not sure what the problem is???
    Thanks

    • Did you click a forum group? ‘Get Acquainted’, ‘High Speed Internet …’ etc. Only after you’ve selected a topic group, does the ‘Add New Topic’ show up.
      If you have clicked a forum group, and the ‘Add New Topic’ button doesn’t show – then, I’m not sure. I would try using a different browser – if you’re using Internet Explorer, try using Firefox. If Firefox, then try IE.

Powered by WishList Member - Membership Software
%d bloggers like this: